Ilkkala suoltaa puppua !

 

Luin yöllä kirjoitettua K. Ilkkalan blokia Hämeen Sanomista enkä voinut olla hämmästymättä viisaan, mutta ei niin lupsakan miehen virheellisistä ulostuloista.

Ilkkala väittää kerta toisensa jälkeen paikallisen päätoimittajan rikkoneen lähdesuojan, vaikka Ilkkalan itsensä tietämä marssijärjestys oli toinen: minähän se olin, joka kerroin julkisuuteen Ilkkalan Sambia-kuviot ja sen, että Ilkkala yritti epätoivoissaan ostaa päätoimittajan kuluneen puhelimen.

Kyseinen päätoimittaja siis vain vahvisti  julkisuuteen minun antamani tiedot. Näin se vaan meni ja piste.

Ilkkalalta itseltään kuulin koko  tietovuotokuvion. Paikka oli Raatihuoneen  kulmaus, eikä yhtään päätoimittajaa ollut paikalla.

Totta kuitenkin on, että saman päivän aikana kun Ilkkala kertoi suunnitelman minulle, hän oli kertonut sen jo päätoimittajalle ja mitä todennäköisimmin paljon aiemmin eräälle paikallisesti näkyvälle perussuomalaiselle kunnallispoliitikkonaiselle.

Puolueen peruskaksikko vaatii  joka käänteessä virheellisen tiedon jakamisen lopettamista, itse kuitenkin suoltavat puppua. Kun on syyllisyytensä tunnustanut julkisuudessa, asia ei muutu miksikään, vaikka sitä kuinka pyörittelisi ja syyttäisi muita.

Levigate-valehtelut ja Sambia-vuodot ovat näiden kahden aikaansaannoksia, ei lehdistön.

Ps. Useat perussuomalaisetkin ovat kiitelleet minua ulostulostani kyseisessä asiassa.  Monet puolueen jäsenet eivät hyväksy Ilkkalan ja Ranteen toimia ja kukkoilua puolueessaan. Ovat kuulema omissa porukoissaankin yhteistyökyvyttömiä. Millä eväillä he pystyisivät näin ollen toimimaan kaupunkimme parhaaksi.

Paljonhan he ovat saaneet aikaiseksi, on syntynyt riitoja, oikeusjuttuja, panetteluja!

Ilkkala ja Ranne ovat kertoneet minulle, että heidän yksi tavoitteensa oli saada kaupungin johtoa ja virkamiehiä pois viroistaan. Ilkkalahan peukutti  Vekan kohdalla ja myönsi asian julkisuudessakin. Nyttemmin he mielestään itse ovat ajojahdin kohteena!

3 kommenttia artikkeliin “Ilkkala suoltaa puppua !”
 1. pavo52 sanoo:

  Minun oli oikein pakko ottaa viikonlopun Kaupunkiuutiset uudelleen syynättäväksi, että mikä siinä lehtykäisessä Ilkkalaa niin sykäytti että piti oikein oma blogi kirjoittaa. Ilkkalan hermostus kumpusi mitä ilmeisimmin lehden päätoimittajan kirjoituksesta ”Valehtelu on harjoittelulaji”. Ilkkalaa, persua, ketään suomalaista poliitikkoa siinä tekstissä ei mielestäni mainittu, eikä loukattu persuja muuallakaan lehdessä mutta hämeenlinnalainen poliitikko pomppi seinille ja piti antaa pt:n älykkyysosamäärästä kommentti julkisessa kirjoituksessa. Mitenkähän lie Ilkkala testannut?

  Joka tapauksessa Kalahti klapu oikean sääreen, vai vasempaan jalkaan persujen ontuvissa vaalivankkureissa. Muuten ei lähtene insirjöösi mies kirjoittamaan pureskeltuja totuuksia paikkakunnan johtavaan tiedotusvälineeseen.

  Vai onko niin että jotkut poliitikot todellisuudessakin täällä Hämeenlinnassa uskovat omiin valheisiinsa? Leppänen on jo tehnyt diagnoosiakin, mutta siihen rohkene lähteä Joka tapauksessa isommasta ”vammasta” tässä on kyse kuin politiikan teosta!

  Sitten on edelleenkin vastaamatta se kysymys, mistä valokuvaaja Wiik ja kumppanit saivat tiedon Levin seminaarista. Kertoiko siitä Rautio vai Vekka, kukkuiko Käki, vai visersikö Lulu-pulunen?

  Sellainen reunahuomautus vielä, että tuttu lakimies totesi etteivät asianomaiset saa julkisuudessa käsitellä oikeuskäsittelyssä kesken olevaa asiaa. Ilkkala näkyy nyt tuominneen jo Wiikin valehtelijaksi poliisikuulusteluja myöten. Eikö tämän kaikkivoivan satraapin kirjoituksiin kukaan puutu?

 2. Leo Leppänen sanoo:

  Hienoa Markku, onnittelen rohkeasta ulostulosta!

  Veikkaan, että pohjakirjoituksesi aiheuttaa hirvittävän härdellin persuduon aivoissa ja tietysti persukanavan suomenkielisellä osastolla.

  Alan olla aika vakuuttunut, että duossa on narsistisia ja muita patologisia piirteitä. Julkinen vaalehtelukin näyttää kuuluvan työkalupakkiin.

  Minäkin tunnen persujen kannattajia, joilta olen saanut duosta samanlaisia negatiivisia arvioita kuin sinä.

  Ystävällisin terveisin
  Leo Leppänen

 3. pavo52 sanoo:

  Onhan tämä mielenkiintoista äänestäjän kannalta kun hyllytetty valtuutettu ja parjattu valokuuvaja vääntävät totuudesta kolmannen osapuolen osalta Sambia-vuodossa.

  Ihan tavallisena kansalaisena olen miettinyt tätä Levigatea, että mistä ne lehdessä saivat tiedon mennä lentokentälle kyyläämään delegaation lähtöä Lappiin. Kahdella perussuomalaisella valtuutetulla ei siis ollut mitään tiitoa koko asiasta ennen kuin lehdestä lukivat? Siinä tapauksessa päätoimittajan ja valokuvaajan täytyisi murtaa lähdesuojansa ja kertoa keneltä saivat tiedon salaisen neuvottelukunnan lähettämisestä analysoimaan oikein seminaariin hämeenlinnalaispersuja! Jostakinhan se tieto hämeenlinnalaisten matkasta on tullut, koska valokuvaajia oli kentällä useampia. Kun persut kiistävät olevan tietolähteenä, kuka kumma sen valokuvaajille kertoi. Yleinen syyttäjä?

  Tavan äänestäjä

css.php